Anime/Manga, DC, Superheroes, The Worlds Out There, Κόμικς

Διαβάζοντας…Comics,Manga-Απρίλιος 2016

Τι διαβάζω αυτό τον καιρό από comics-manga.

Jackals
To Jackals είναι ένα manga δράσης που κατατάσσεται στην κατηγορία seinen. Για αυτούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις έννοιες seinen, shounen κλπ, τα seinen manga είναι σειρές που απευθύνονται σε ενήλικο κοινό. Η ιστορία του jackals εκτυλίσσεται στην πόλη Cicero, μια πόλη πληγωμένη από ανεξέλεγκτη μετανάστευση, στην οποία άνθρωποι πολλών εθνικοτήτων προσπαθούν απεγνωσμένα να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Η εγκληματικότητα είναι σε ακραία επίπεδα σε μια περιοχή που είναι πνιγμένη στο χάος. Στο manga ακολουθούμε την ιστορία των jackals, μιας ομάδας επαγγελματιών δολοφόνων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα και η επιβίωση. Έχοντας διαβάσει αρκετά manga και comics ανά τα χρόνια αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον στο jackals είναι ο υπέροχος σχεδιασμός του(παραθέτω εικόνες στη συνέχεια) καθώς και οι σκηνές δράσεις του σε συνδυασμό με αυτόν. Κατάλληλο για τους λάτρεις της περιπέτειας και των πολεμικών τεχνών.

Green Arrow(New 52)
Θέλοντας εδώ και καιρό να συνεχίσω τα DC comics τα οποία είχα αφήσει, αποφάσισα να το κάνω μέσω των ιστοριών του Green Arrow, ενός από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες στα comics. Ξεκινόντας τη σειρά ένιωσα λίγο απογοητευμένος καθώς ο τόμος 1 είναι η μεγάλη αδυναμία της. Όσο όμως προχωράει η ιστορία με τους επόμενους τόμους μπαίνει στο σωστό δρόμο και γίνεται μια καλή σειρά για τους λάτρεις των υπερ-ηρωικών κόμικς και must για τους fans του Green Arrow.

 

One Piece(Zou arc)
Αυτόν τον μήνα τέλειωσε και το νέο κεφάλαιο της σειράς που διαβάζω περισσότερα συνεχόμενα χρόνια από οποιαδήποτε άλλη. Το One Piece πασίγνωστο στην Ελλάδα από την προβολή του αντίστοιχου anime στα Ελληνικά από το πάλε ποτέ Alter(Ντρεικ το κυνήγι του χαμένου θησαυρού), μόλις βγήκε από ένα από τα καλύτερα κομμάτια της 19χρονης πορείας του. Το κεφάλαιο του Zou ήταν ένα κεφάλαιο που έβαλε τις βάσεις για τη συνέχεια της ιστορίας, προχώρησε ραγδαία, τον αργό τα 2 τελευταία χρόνια, ρυθμό της ιστορίας και έδωσε μια άλλη οπτική στον κόσμο του One Piece. Ένας κόσμος που εξελίσσεται, κινείται προς το μέλλον με μεγάλα συμβάντα να γίνονται σε όλες τις άκρες του. Συμμαχίες, καταστροφές και ιστορία, όλα εμπλέκονται πολύ όμορφα σε ένα από τα καλύτερα story arcs του One Piece.

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.