Harry Potter, The Worlds Out There, Wizarding World, Βιβλία Φαντασίας, Λογοτεχνία, Νέα

Δύο νέα Χάρι Πότερ βιβλία έρχονται τον Οκτώβριο!

Μία πολύ ευχάριστη είδηση για όλους τους θαυμαστές του μαγικού κόσμου J.K. Rowling είχαμε εχθές από τις εκδόσεις Bloomsbury. Ο εκδοτικός ανακοίνωσε πως τον ερχόμενο Οκτώβρη θα κυκλοφορήσουν δύο νέα Χάρι Πότερ βιβλία, για τον εορτασμό των είκοσι χρόνων από την έκδοση του πρώτου βιβλίου της σειράς «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος».

Τα δύο νέα βιβλία θα έχουν τους τίτλους «Harry Potter: A History of Magic, The Book of the Exhibition» και «Harry Potter, A Journey Through a History of Magic» και η κυκλοφορία τους θα συνδυαστεί με μία έκθεση αφιερωμένη στον κόσμο του Χάρι Πότερ στη Βρετανική Βιβλιοθήκη.

HistoryofMagic

Το «Harry Potter: A History of Magic, The Book of the Exhibition» θα εξετάζει θέματα από την Ιστορία της Μαγείας, όπως τα διδάσκονταν οι μαθητές του Hogwarts, ενώ το «Harry Potter, A Journey Through a History of Magic» θα ταξιδεύει τον αναγνώστη σε αφανείς ιστορίες πίσω από γνωστά ξόρκια, πλάσματα και μάγους.

Ακόμα και μετά το τέλος της κύριας σειράς, το franchise του Χάρι Πότερ βρίσκεται ακόμα εδώ. Τα νέα βιβλία κινούνται στους ρυθμούς της εποχής. Όπως ακριβώς και με τη σειρά ταινιών Fantastic Beasts, το Pottermore, το Harry Potter Warner Brothers Studio tour και το βιβλίο- θεατρικό «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί», μπορεί να μην ασχολούμαστε πάλι με την ίδια γνωστή και αγαπημένη ιστορία, αλλά θα έχουμε ακόμα δύο βιβλία πλούσια με νέες πληροφορίες για έναν κόσμο που εξελίσσεται συνεχώς. Ας ελπίσουμε να μεταφραστούν γρήγορα και στα Ελληνικά!

Πηγή: Business Insider

 

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.