Superheroes, The Worlds Out There, Κινηματογράφος, Νέα

Τρεις ταινίες του σύμπαντος των X-Men έρχονται το 2018

Deadpool (Ryan Reynolds) reacts to Colossus’ (voiced by Stefan Kapicic) threats.

Η 20th Century Fox φαίνεται πως μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στο παιχνίδι των superhero movies το 2018. Τρεις ταινίες ετοιμάζει η μεγάλη εταιρία, οι οποίες ανήκουν στο διευρυμένο σύμπαν ταινιών των X-Men και θα κυκλοφορήσουν στη διάρκεια της επόμενης χρονιάς. Το New Mutants, που θα κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου 2018, το Deadpool 2, την 1η Ιουνίου και  το X-Men: The Dark Phoenix, στις  2 Νοεμβρίου. Τρία μεγάλα χαρτιά λοιπόν, συμπεριλαμβανομένης της επιτυχημένης συνταγής του Deadpool, τη νέα X-Men ταινία που θα φέρει στη μεγάλη οθόνη μία κλασική ιστορία και ένα εντελώς άγνωστο χαρτί.

New Mutants
13 Απριλίου 2018
Το μόνο σίγουρο που έχουμε για το New Mutants είναι ο σκηνοθέτης, ρόλο τον οποίο έχει αναλάβει ο Josh Boone. Φήμες βέβαια υπάρχουν πολλές, με χαρακτηριστικότερη εκείνη που θέλει τη Maisie Williams(την Arya του Game of Thrones) να υποδύεται την Wolfsbane, αλλά το γεγονός πως δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία για το τι πρόκειται να δούμε και η ταινία έχει προχωρήσει αρκετά στην παραγωγή, είναι εκπληκτικό.

new-mutants-image

Deadpool 2
1 Ιουνίου 2018
Ο Ryan Reynolds, όπως και αρκετοί ακόμα χαρακτήρες από την πρώτη ταινία, θα επιστρέψουν για το δεύτερο μέρος της.  Εδώ είχαμε αλλαγή σκηνοθέτη, με τον David Leitch  (John Wick) να αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας τη δεύτερη ταινία του μασκοφόρου και πολύ ιδιαίτερου υπερήρωα. Ο Josh Brolin θα εμφανιστεί στο ρόλο του Cable και Zazie Beetz θα υποδυθεί την Domino, σε μια ταινία που ελπίζω να είναι όσο απολαυστική ήταν και η πρώτη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser του Deadpool 2.

 

X-Men: The Dark Phoenix
2 Νοεμβρίου 2018
Τελευταία για το 2018, θα προβληθεί η νέα ταινία X-Men, η οποία θα είναι βασισμένη στην κλασική ιστορία από τα κόμικς, The Dark Phoenix Saga. Οι μελλοντικές ταινίες X-Men δε θα εστιάζουν πλέον μόνο στους Charles Xavier και Magneto και η Fox αποφάσισε να το ξεκινήσει αυτό με μια all-time classic ιστορία, που μεταφέρθηκε εντελώς αλλαγμένη στον κινηματογράφο στο X-Men: The Last Stand. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το αφιέρωμά μου στο Dark Phoenix Saga, στα πλαίσια της σειράς «Ιστορίες Κόμικς» του Manwe Stories.

jean

 

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.