The Worlds Out There, Tolkien Legendarium, Νέα, Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, Σειρές

Όλα τα νέα για την επερχόμενη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών vol. 2

Ο νεαρός Άραγκορν θα είναι το επίκεντρο της προσοχής της πρώτης σεζόν!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα είδηση σχετικά με τη θεματολογία του πρώτου κύκλου της επερχόμενης σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αναρτήθηκε σήμερα στο twitter του OneRing.net. Σύμφωνα με την σχεδόν πάντοτε έγκυρη ιστοσελίδα η  πρώτη σεζόν του μεγαλεπήβολου αυτού project θα έχει σχέση με τα νεανικά χρόνια, του μύθου, του ήρωα, του βασιλιά. Του Άραγκορν Ελέσσαρ!

Η είδηση, όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω tweet, ήταν περιεκτική, χωρίς καμία απολύτως λεπτομέρεια. Και εδώ εγείρονται αρκετά ερωτήματα. Σε ποια ακριβώς χρονική περίοδο της νιότης του αναφερόμαστε; Θα συναντήσουμε τον θρυλικό ήρωα από τις πρώτες ημέρες της ζωής του και θα δούμε πράγματα σχετικά με τους γονείς και την καταγωγή του, ή θα τον ακολουθήσουμε από τις ημέρες του ως Strider και θα γίνει η παρουσίαση του ειδυλλίου με την Άργουεν; Το μόνο σίγουρο είναι πως, αφού οι πληροφορίες που μας άφησε ο Καθηγητής για αυτήν την περίοδο δεν είναι και πάρα πολλές, θα δούμε σίγουρα πολύ original υλικό και ελπίζω αυτό να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους δημιουργούς.

aragorn-lord-of-the-rings

Το πρώτο μέρος του αφιερώματος για την επερχόμενη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Τα νέα αυτήν είναι πολλά και θα γίνονται ακόμα περισσότερα όσο περνάει ο καιρός. Το μέγεθος του project είναι τεράστιο και ελπίζω να δούμε ένα αποτέλεσμα ανάλογο του μεγέθους και της ιστορίας του σημαντικότερου ίσως βιβλίου στην ιστορία της φανταστικής λογοτεχνίας. Για οτιδήποτε καινούριο θα προσπαθώ να σας ενημερώνω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με καινούρια άρθρα μέσα από στις σελίδες του Manwe Stories, αλλά και μέσω της facebook σελίδας του blog!

 

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.