The Worlds Out There, Tolkien Legendarium, Νέα, Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, Σειρές

Όλα τα νέα για την επερχόμενη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών vol. 3

Νέες πληροφορίες βγήκαν στην επιφάνεια για το μεγάλο εγχείρημα της Amazon, το οποίο θέλει να φέρει στη μικρή οθόνη μία σειρά βασισμένη στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Στο προηγούμενο άρθρο του αφιερώματος στο επικείμενο αυτό project, μιλήσαμε για τον πρωταγωνιστή της σειράς, ο οποίος δε θα είναι άλλος από τον μελλοντικό βασιλιά Άραγκορν. Ο πρώτος κύκλος της σειράς θα ασχολείται με τα νεανικά χρόνια του μεγάλου ήρωα, κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου.

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαμε μία δήλωση του Peter Jackson πως δε θα αναμιχθεί τελικά στην παραγωγή της σειράς, όμως, πριν λίγες ημέρες μία συνέντευξη της Jennifer Salke –ανώτατου διοικητικού στελέχους της Amazon- στο The Hollywood Reporter, φαίνεται να αλλάζει κάπως τα δεδομένα.

jennifer-salke

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη μεγάλη κυρία της εταιρίας, ο Peter Jackson δεν είναι «εντελώς εκτός» του project. Ως απάντηση στο THR για την εμπλοκή ή όχι του Jackson στη σειρά, δήλωσε:

 «Την δεδομένη στιγμή είμαστε στην μέση των συζητήσεων με τον Peter Jackson. Και αυτές είναι περισσότερο του τύπου πόσο πολύ ή λίγο θέλει να εμπλακεί ο Peter. Ξέρω ότι υπήρξε μεγάλη κουβέντα επ’ αυτού, ότι και εκείνος είπε κάποια πράγματα, αλλά απ’ όσο γνωρίζω το τελευταίο πράγμα για το οποίο μιλήσαμε μαζί του ήταν ο βαθμός που επιθυμεί να αναμειχθεί».

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5636598fa) Peter Jackson The Parker Foundation Medical Research Gala, Los Angeles, America - 13 Apr 2016

Άλλη μία σημαντική είδηση, η οποία ωστόσο δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη αυτή τη χρονική στιγμή, είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας της σειράς. Η Salke δήλωσε πως έχουν θέσει ως στόχο να έχουν έτοιμο τον πρώτο κύκλο μέχρι το 2021, αν και κάποια μέλη της εταιρίας φαίνονται ακόμα πιο αισιόδοξοι, ελπίζοντας σε μία πρεμιέρα μέσα στο 2020. Αυτό που ενδιαφέρει τους ανθρώπους στην Amazon είναι να δημιουργήσουν μία δυνατή ομάδα ηθοποιών, με έναν ηγέτη στο τιμόνι για να ηγηθεί του μεγαλεπήβολου αυτού εγχειρήματος.

Τέλος, η Salke ανέφερε πως δεν προγραμματίζουν spin-offs προς το παρόν ενώ, προφανώς, και δε θα δούμε ξανά την ιστορία των ταινιών, αλλά πολλοί αγαπημένοι χαρακτήρες θα εμφανιστούν στη μικρή οθόνη.

 

 

Πηγές
https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/jennifer-salke-details-amazon-plans-broad-hits-lord-rings-1118921

https://theplaylist.net/amazon-lord-rings-rumors-20180611/

https://unboxholics.com/movies-tv/tv-news/31971-i-amazon-anakoinose-tin-imerominia-provolis-tis-seiras-lord-of-the-rings

 

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.