Superheroes, Κινηματογράφος, Νέα

Ο Zack Snyder αποχωρεί από το Justice League λόγω της αυτοκτονίας της κόρης του

O Zack Snyder και η σύζυγός του Deborah Snyder αποχωρούν από την παραγωγή της ταινίας Justice League, λόγω της αυτοκτονίας της 20χρονης κόρης τους Autumn. Οι δύο γονείς έδωσαν συνέντευξη στο Hollywood Reporter, στην οποία ανακοίνωσαν τις εξελίξεις. Έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως το τραγικό συμβάν συνέβη φέτος το Μάρτιο, αλλά δεν το έδωσαν στη δημοσιότητα πιστεύοντας πως θα μπορούσαν να συνεχίσουν να δουλεύουν πάνω στην ταινία. Τελικά, αποφάσισαν να απομακρυνθούν από την παραγωγή και να μείνουν μαζί με την οικογένεια τους.   

Ο Zack Snyder δήλωσε πως, αν και η δουλειά του λειτουργούσε ως καθαρτικό για τον πόνο, οι απαιτήσεις της ήταν τεράστιες και το φορτίο μεγάλο και έτσι αποφάσισε να παραμείνει στο πλευρό της οικογένειάς του και των παιδιών του που τον έχουν ανάγκη.

Η Warner Bros. πρότεινε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας της ταινίας, αλλά οι Snyders προτίμησαν να μη συνεχίσουν. Το στούντιο στηρίζει την απόφασή τους, σύμφωνα με τον πρόεδρο Tobby Emmerich, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό που περνάνε είναι αδιανόητο και η καρδιά μου – οι καρδιές μας – είναι μαζί τους».

Την παραγωγή της ταινίας(από το post-production και έπειτα) θα συνεχίσει ο Josh Wendon, ο σκηνοθέτης των Avengers. Επίσης, ο Snyder ήθελε να προσθέσει μερικές έξτρα σκηνές πριν αποχωρήσει και αυτό θα το αναλάβει επίσης ο Wendon.

Το Justice League θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Ακολουθεί ένα συγκινητικό artwork για το συμβάν.

18582281_1827769317542910_5537576579470000273_n

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.