Gaming, Νέα, Σειρές

Το Witcher έρχεται στο Netflix!

Ο κόσμος του Witcher, το έργο του Πολωνού συγγραφέα του φανταστικού Andrzej Sapkowski, που έγινε μία από τις επιτυχημένες σειρές RPG video games από την εταιρία CD Projekt Red, θα αποκτήσει σειρά στο Netflix. Σύμφωνα με το IGN, ο Sapkowski, ο οποίος δεν έχει κέρδη από τα βιντεοπαιχνίδια, θα αποτελέσει σύμβουλο παραγωγής, ενώ ο Tomas Baginski, ο σκηνοθέτης των εισαγωγικών βίντεο των παιχνιδιών θα σκηνοθετήσει τουλάχιστον ένα επεισόδιο σε κάθε σεζόν.

witcher 2 witcher_3_yennefer_01

Ο συγγραφέας δήλωσε ενθουσιασμένος με τη μεταφορά του έργου του σε σειρά και πιστεύει πως το Netflix θα μείνει πιστό στο αυθεντικό υλικό και στη θεματολογία πάνω στην οποία δούλευε εδώ και τριάντα χρόνια. Εκτελεστικοί παραγωγοί της νέας αυτής σειράς θα είναι οι Sean Daniel και Jason Brown, οι οποίοι δήλωσαν: “Οι ιστορίες του Witcher ακολουθούν μία αντισυμβατική οικογένεια η οποία ενώνεται για να πολεμήσει για την αλήθεια σε έναν επικίνδυνο κόσμο. Οι χαρακτήρες είναι αυθεντικοί, αστείοι και πάντοτε προκαλούν εκπλήξεις και δεν μπορούμε να περιμένουμε ώστε να τους φέρουμε στο Netflix, το καταλλήλο σπίτι για καινοτόμες ιστορίες.

Το, υποψήφιο για Όσκαρ, Πολωνικό στούντιο ειδικών εφέ, Platige Image S.A, θα είναι συμπαραγωγός της σειράς. Δε γνωρίζουμε όμως ακόμα αν θα είναι CG animated, η κανονική live action σειρά, ενώ η ημερομηνία της πρεμιέρας, το καστ και η υπόλοιπη ομάδα που θα τη φέρει εις πέρας παραμένουν ακόμα άγνωστα.

the-witcher-3-wild-hunt-wallpapers-hd-wallpapers-page-2 witcher-3-hunt-alksdnalsnd

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.