Superheroes, Κινηματογράφος, Νέα

Δεύτερο trailer για το Logan

Μετά τον συναισθηματικό καταιγισμό που μας έδωσε το πρώτο trailer του Logan, χθες γυρίσαμε στη δράση και σε αυτά που περιμένει κανείς από μια Wolverine ταινία. Η τελευταία εμφάνιση του Hugh Jackman στο ρόλο του εικονικού υπερήρωα των X-men, καθιστά το Logan, μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Και όχι άδικα.

Βέβαια, παρόλο που με το δεύτερο trailer είδαμε περισσότερη δράση, αυτή κατά κύριο λόγο δεν προερχόταν από τον εικονικό χαρακτήρα. Ναι, η μικρή Dafne Keen, που θα υποδυθεί  Laura Kinney (X-23), “τα έσπασε” κυριολεκτικά στα 2 λεπτά που την είδαμε. Η X-23 στα κόμικς έχει την ίδια συμπεριφορά με τον Λόγκαν και συνδέεται με αυτόν με πολλούς τρόπους(δε θέλω να αναφέρω παραπάνω για αποφυγή spoilers).

Και ναι στο trailer το είδαμε αυτό. Η μικρή έχει τσαμπουκά, νεύρα, πολλά νεύρα και ακόμα περισσότερα νεύρα. Επίσης, αυτό που μου αρέσει στην ταινία είναι η πιο ώριμη εκδοχή του Wolverine που έχουμε δει ποτέ. O Hugh Jackman είναι τεράστιος ηθοποιός και έχει χαρακτηρίσει το ρόλο του Wolverine. Στην “Old Man Logan” εκδοχή που θα δούμε το Μάρτιο, φαίνεται εκπληκτικός (πολύ ωραία και η σκηνή στο trailer στην οποία διαβάζει κόμικς των  X-men). Για τον Patrick Stewart, δε νομίζω να χρειάζεται να αναφέρω κάτι. Αχ Τσαρλς…!

Περιμένω την ταινία διακαώς, ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε υπερηρωική φετινή ταινία. Η τελευταία ταινία του Hugh Jackman, είναι μεγάλο γεγονός για το είδος, καθώς η εικονική παρουσία του στους X-men, έφερε σε μεγάλο βαθμό της ταινίες υπερηρώων στη θέση που βρίσκονται σήμερα.
Και θα δούμε τον Old Man Logan.
Από τον Hugh Jackman.
Δεν υπάρχει καλύτερο τέλος.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 3 Μαρτίου 2017(ΗΠΑ)
Σκηνοθεσία: James Mangold
Καστ: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Dafne Keen, Eriq La Salle, Elise Neal και Elizabeth Rodriguez

Trailer 2:

Και το εκπληκτικό πρώτο trailer, υπό τον ήχο του Hurt του Johnny Cash.

 

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.