Fantasy Festival, Εκδηλώσεις

Έρχεται το FANTASY FESTIVAL 2K20 στην Αθήνα!

Το νέο Φεστιβάλ Φαντασίας της Αθήνας είναι γεγονός! Το FANTASY FESTIVAL 2K20 έρχεται αυτόν τον Οκτώβριο στην Ελληνοαμερικανική Ένωση!
Αναλυτικά Διαβάζουμε:

Το FANTASY FESTIVAL 2K20 είναι ένα νέο Πολιτιστικό φεστιβάλ με θεματικό αντικείμενο το Φανταστικό, που πραγματοποιείται 03 & 04 Οκτώβριου 2020 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στην οδό Μασσαλίας 22 στην Αθήνα.

Στόχος μας είναι η διοργάνωση ενός σύγχρονου και δυναμικού φεστιβάλ το οποίο:

  • Προάγει την ευρύτερη κουλτούρα του Φανταστικού μέσα από τη λογοτεχνία, τη μουσική, τον χορό, το θέατρο, την χειροτεχνία, το παιχνίδι, και τις εικαστικές τέχνες. 
  • Δίνει βήμα σε εταιρείες, επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται εμπορικά στον χώρο του Φανταστικού, να παρουσιάσουν τις δημιουργίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
  • Συγκεντρώνει όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε το Φανταστικό – το βιβλίο, τα κόμικς, τα επιτραπέζια, τα videogames και σχετικά χόμπι– σε ένα χώρο στον οποίο θα μπορούν να ενημερωθούν και να ψυχαγωγηθούν παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε πληθώρα δρώμενων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TEASER TRAILER

Όραμά μας, η δημιουργία ενός πρωτοποριακού, διαδραστικού φεστιβάλ, που προάγει τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την περιβαλλοντική συνείδηση και την ελευθερία της έκφρασης μέσα από τη δημιουργία και που αποτελεί μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Το FANTASY FESTIVAL 2K20 διοργανώνεται από την Rising Star Promotions (RSP) και την Hellenic Fantasy Legion (HFL) σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική  Ένωση και το Hellenic American College (HAEC).

Περισσότερες πληροφορίες στο

www.fantasyfestival.gr | Email: info@fantasyfestival.gr

www.facebook.com/fantasyfestivalgr

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.