Wizarding World, Κινηματογράφος, Νέα

Ο Jude Law θα υποδυθεί τον Dumbledore στη συνέχεια του Fantastic Beasts!

Ο καθηγητής Dumbledore αποτελεί έναν από τους πιο εικονικούς χαρακτήρες στο μαγικό κόσμο της J.K. Rowling. Ενώ γνωρίζαμε πως θα δούμε το θρυλικό μάγο στο sequel της ταινίας Fantastic Beasts and Where to Find Them, δεν ήταν γνωστό ποιος θα αναλάβει να τον υποδυθεί. Μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το Variety ο κλήρος έπεσε στον, δύο φορές υποψήφιο για Όσκαρ, Jude Law, ο οποίος θα γίνει ο τρίτος στη σειρά χαρακτήρας που θα φορέσει το μανδύα του καθηγητή μετά τους Richard Harris και Michael Gambon. Κατά τη διάρκεια της ταινίας θα δούμε έναν κατά πολύ μικρότερο Dumbledore, ο οποίος ακόμα θα βρίσκεται στο πόστο του καθηγητή μεταμορφώσεων στο Hogwarts.

jude law Michael-Gambon-as-Dumbledore

Ο David Yates επιστρέφει για να σκηνοθετήσει την ταινία καθώς και ο Johnny Depp στο ρόλο του σκοτεινού μάγου Grindelwald. Το σενάριο θα είναι της J.K. Rowling, όπως και στο πρώτο μέρος της σειράς. Η «μαμά» του φανταστικού κόσμου δήλωσε πως ο Jude Law είναι ένας υπερβολικά ταλαντούχος ηθοποιός που θαύμαζε όλη της τη ζωή και πιστεύει πως είναι ο κατάλληλος για να αποδώσει όλο το εύρος του χαρακτήρα, σε αυτή τη διαφορετική εποχή της ζωής του.

Ο Jude Law πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στη σειρά του HBO, “The Young Pope”, ενώ θα τον δούμε και στην ταινία “King Arthur: Legend of the Sword”.

Προσωπικά, δεν ξέρω τι να σκεφτώ για την επιλογή αυτή. Ο Jude Law είναι αδιαμφισβήτητα ένα μεγάλο όνομα στο χώρο(όπως και τα περισσότερα που ακούστηκαν για το ρόλο), αλλά θα περιμένω μέχρι να έχω την πρώτη εικόνα από την απόδοση του χαρακτήρα. Σίγουρα, θα είναι παράξενο να αντικρίσουμε έναν νεαρό Dumbledore, αλλά ταυτόχρονα θα είναι και από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της νέας αυτής σειράς ταινιών.

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.