Reviews Σειρών, Superheroes, Νέα, Σειρές

Η Επιστροφή του Constantine

Το Constantine, με πρωταγωνιστή τον Matt Ryan, (γνωστός και ως η φωνή του Edward Kenway στο Assassin’s Creed IV: Black Flag) έκανε πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου 2014, στο NBC. Μετά από 13 όμως επεισόδια, και παρόλο που αγαπήθηκε από αρκετούς, ακυρώθηκε λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

constantineΣτην 4η σεζόν του Arrow, είδαμε τον Constantine να επιστρέφει, έστω και για ένα επεισόδιο, στις οθόνες μας και οι ελπίδες πως το CW θα αναγεννήσει τη σειρά αναζωπυρώθηκαν. Ο Matt Ryan ταίριαξε άψογα με το cast του Arrow σε εκείνο το επεισόδιο, όντας ο άνθρωπος που επανέφερε την ψυχή της Σάρα και το μέλλον έμοιαζε ευοίωνο για τον χαρακτήρα, σε ένα σύμπαν που συνεχώς πρόσθετε νέες σειρές και χαρακτήρες στο δυναμικό του.

Φτάσαμε λοιπόν στις πρώτες μέρες του 2017 για να έχουμε την πρώτη ανακοίνωση για το μέλλον του Constantine και παρόλο που δεν είναι η σειρά που περιμέναμε, προσωπικά χάρηκα έστω και με αυτή την εξέλιξη. Στα πρότυπα της σειράς Vixen λοιπόν, η νέα animated σειρά Constantine θα μας φέρει ξανά κοντά με τον αγαπητό χαρακτήρα, μέσω του CW Seed. O Matt Ryan θα επιστρέψει ως η φωνή του εξορκιστή και σύμφωνα με τον πρόεδρο του CW, Mark Pedowitz , η σειρά θα περιλαμβάνει χαρακτήρες από το show του NBC. Ο Pedowitz δήλωσε επίσης, πως δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για να επιστρέψει ο χαρακτήρας σε live action σειρές ακόμα, ενώ επίσης ανέφερε πως κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε και ανανέωση της Vixen για 3η σεζόν.

Ο Greg Berlanti θα είναι ο παραγωγός της σειράς και μαζί με τον David Goyer( είναι και οι δύο εκτελεστικοί παραγωγοί των υπερηρωικών σειρών της τηλεόρασης) έχουν ήδη ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω σε αυτή.

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.