Arrowverse, Reviews Σειρών, Superheroes, Νέα, Σειρές

Ο General Zod και ο Superman στο Supergirl!

Στο τελευταίο φετινό επεισόδιο του Supergirl θα έχουμε την ταυτόχρονη εμφάνιση δύο κλασικών εχθρών. Όπως ήταν γνωστό, ο Tyler Hoechlin, που υποδύθηκε τον Superman στα δύο πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, θα επέστρεφε και στο τελευταίο επεισόδιο, όμως πλέον θα έχει και παρέα.

O General Zod είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς εχθρούς του Supes και πρωτοεμφανίστηκε στο Adventure Comics #283, το 1961. Στη σειρά του CW θα τον υποδυθεί ο Mark Gibbon, ο οποίος είχε συμμετάσχει και στο Man of Steel(με μικρό ρόλο βέβαια), όπου ο κινηματογραφικός Superman συγκρούστηκε με τον Zod. Δε γνωρίζουμε ακόμα το λόγο εμφάνισης του Zod και πως θα επηρεάσει τη σειρά, αλλά πιστεύω πως θα δούμε για άλλη μια φορά τη μάχη των δύο Κρυπτονιανών στις οθόνες μας.

Η εισαγωγή του General Zod σηματοδοτεί την εμφάνιση άλλου ενός ιστορικού χαρακτήρα στο Supergirl. Αν και η πρώτη σεζόν της σειράς με είχε αφήσει παντελώς αδιάφορο, φέτος μετά τη μεταφορά στο CW, το Supergirl  έχει παρουσιάσει εμφανή σημάδια βελτίωσης και βρίσκει τη θέση του ανάμεσα στα πολλά υπερηρωικά σόου του καναλιού.

https://www.youtube.com/watch?v=tvgbuWNSciQ&t=11s

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.