Νέα, Σειρές

Αναβάλλεται ξανά το Star Trek: Discovery

Η επερχόμενη σειρά, που έχει ως στόχο να αναβιώσει το θρύλο του Star Trek, αναβάλλεται για ακόμη μία φορά, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Το Star Trek: Discovery, θα αποτελεί πρόλογο της κλασσικής σειράς και θα τοποθετείται περίπου 10 χρόνια πριν τα γεγονότα της. Είχε προγραμματιστεί αρχικά για τον Ιανουάριο, αλλά τελικά αναβλήθηκε, με προγραμματισμένη πρεμιέρα στο CBS, τον επερχόμενο Μάιο. Αυτή είναι η δεύτερη αναβολή που δέχεται το Star Trek: Discovery και οι λόγοι αφορούν κυρίως την παραγωγή. Από το κανάλι δήλωσαν πως  θέλουν να είναι ελαστικοί καθώς το σωστό και όμορφο αποτέλεσμα είναι η κύρια προτεραιότητά τους και όχι τόσο ο χρόνος στον οποίο θα είναι έτοιμη η σειρά.

Επίσης, μάθαμε πως ο James Frain(Gotham, True Detective κ.α.) θα υποδυθεί τον πατέρα του θρυλικού Spock, τον Sarek, ενώ γνωρίζουμε πως στη σειρά θα βρίσκεται και η Sonequa Martin-Green, του Walking Dead. Το υπόλοιπο καστ απαρτίζουν οι: Michelle Yeoh (Hidden Dragon), Doug Jones (Hellboy), Anthony Rapp (A Beautiful Mind), Shazad Latif (Penny Dreadful), Mary Chieffo (Shelby’s Vacation) και Chris Obi (Ghost in the Shell).

Δημιουργοί του Star Trek: Discovery είναι οι Bryan Fuller και Alex Kurtzman, παρόλο που ο πρώτος αποχώρησε πέρσι, με τους Gretchen Berg και Aaron Harberts να αναλαμβάνουν την παραγωγή.

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.