Νέα, Σειρές

The Shannara Chronicles: Επιστρέφει το Φθινόπωρο σε νέο κανάλι

Τα Χρονικά των Σανάρα είναι μία σειρά φαντασίας βασισμένη στη σειρά βιβλίων Shannara του Terry Brooks.  Έκανε πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου του 2016, στο κανάλι MTV, ενώ η πρώτη σεζόν της ολοκληρώθηκε μετά από δέκα επεισόδια, την 1η Μαρτίου, και απέσπασε διφορούμενες κριτικές.  Η σειρά θα επιστέψει φέτος το φθινόπωρο, όχι όμως στο MTV, αλλά στο Spike, το οποίο, σύμφωνα με το Variety  θα μετονομαστεί σε The Paramount Network.

The-Shannara-Chronicles-High-Quality-Wallpapers shannara-chronicles-season-2

Η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται και αυτή από δέκα επεισόδια και σύμφωνα με τα βιβλία, τα γεγονότα της θα διαδραματίζονται ένα χρόνο μετά το περσινό φινάλε. Ο κόσμος βρίσκεται στο χάος, καθώς η επανεμφάνιση της μαγείας έχει τρομοκρατήσει τους πολίτες. Η οργάνωση με το όνομα The Crimson, κυνηγά χρήστες της μαγείας χρησιμοποιώντας τρόμο και εκφοβισμό για να σπείρει διχόνοια ανάμεσα στις φυλές. O Will, τρομαγμένος από τη θυσία της Amberle και τον αποχωρισμό του από την Eretria, έχει γυρίσει την πλάτη στο μαγικό πεπρωμένο του θεραπευτή που τον περιμένει. Όταν όμως μια μυστηριώδης γυναίκα, η Mareth, τον σώσει από μία επίθεση της Crimson, αναγκάζεται να επανέλθει στη μάχη.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Austin Butler, Ivana Baquero, Manu Bennett, Aaron Jakubenko και Marcus Vanco, ενώ φέτος θα προστεθούν στο καστ και οι Vanessa Morgan, Malese Jow, Gentry White, Caroline Chikezie, Desmond Chiam.

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.