Anime/Manga, Κινηματογράφος, Νέα

Νέο trailer του Ghost in the Shell

Μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς είναι φυσικά το Ghost in the Shell(ελλ. Το Φάντασμα στο Κέλυφος). Βασισμένο σε ένα από τα πιο αγαπημένα Ιαπωνικά franchises, το live-action remake των Rupert Sanders, Jamie Moss και Ehren Kruger ελπίζει να ικανοποιήσει τους αμέτρητους φαν της σειράς και να αποτελέσει μια επιτυχημένη μεταφορά της ιστορικής Ιαπωνικής σειράς στο Hollywood.

Το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας αποτελεί την καλύτερη εικόνα που είχαμε μέχρι στιγμής για το Ghost in the Shell. Ο δυστοπικός cyberpunk κόσμος του μοιάζει όμορφα φτιαγμένος και η ατμόσφαιρα της ταινίας φαίνεται να είναι ταιριαστή και να σέβεται την αυθεντική εκδοχή της ιστορίας. Η Scarlet Johansson στο ρόλο της εικονική πρωταγωνίστριας, Motoko Kusanagi- The Major,  ενός cyborg που μάχεται ενάντια στην κυβερνοτρομοκρατία(cyber-terrorism, ναι κατάφερα να το γράψω!), δείχνει εντυπωσιακή. Αν και οι αμφιβολίες για την επιλογή της Johansson για το ρόλο ήταν έντονες, το τελικό αποτέλεσμα δείχνει όμορφο και πιο ταιριαστό απ’ ότι περίμενα προσωπικά.

Σε ένα γεμάτο δράση τρέιλερ, είδαμε την αισθητική του φουτουριστικού κόσμου του Ghost in the Shell και μάθαμε πως η ταινία θα εμβαθύνει πολύ στο παρελθόν της πρωταγωνίστριάς της. Δεδομένου του πλούσιου υλικού και της τεράστιας ιστορίας του franchise περιμένω πολλά από τη συγκεκριμένη ταινία, χωρίς απαραίτητα να πιστεύω πως μπορεί να πλησιάσει σε ποιότητα την αντίστοιχη animation εκδοχή της. Η anime ταινία του 1995 είναι μία από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών και έχει εμπνεύσει πολλούς δημιουργούς ταινιών επιστημονικής φαντασίας ανά τα χρόνια. Η φετινή προσπάθεια φαίνεται αξιοπρεπέστατη και δείχνει να σέβεται την ιστορία του Ghost in the Shell και προσωπικά την περιμένω με ανυπομονησία.

Η ταινία έρχεται στους κινηματογράφους στις  31 Μαρτίου του 2017.

Πλοκή
Η Ταγματάρχης είναι ένα μοναδικό στο είδος της υβρίδιο ανθρώπου-σάιμποργκ, μια πολεμική μηχανή που ηγείται της ειδικής ομάδας 9. Αφοσιωμένοι να σταματήσουν κάθε επικίνδυνο εγκληματία ή εξτρεμιστή, η ομάδα 9 αντιμετωπίζει έναν νέο εχθρό, έναν χακερά, του οποίου μοναδικός στόχος είναι να εξαφανίσει από προσώπου γης τα επιτέγματα της Hanka Robotics στη σάιμπερ-τεχνολογία.

Πρωταγωνιστούν
Scarlett Johansson, Michael Pitt, Pilou Asbæk, Chin Han, Juliette Binoche.

Trailer

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.