Star Wars, Νέα, Σειρές

Ο Obi Wan εμφανίζεται στο νέο τρέιλερ του Star Wars Rebels

Το νέο τρέιλερ του Star Wars Rebels έκρυβε πολλές εκπλήξεις και η σειρά δείχνει να ανεβαίνει επίπεδο όσο περνούν τα χρόνια. Στο τρέιλερ για την πρεμιέρα του δεύτερου μισού της τρίτης σεζόν, είδαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά ένα έκλεψε την προσοχή όλων!

Από την εμφάνιση του Bail Organa και τις πολλές αναφορές στο Rogue One, τα τρία περίπου λεπτά που είχαμε την τύχη να απολαύσουμε ήταν υπέροχα. Προσωπικά εντυπωσιάστηκα με το τι έρχεται στο Rebels φέτος και νομίζω πως σιγά σιγά πλησιάζει σε επίπεδο το πρότερο Star Wars: The Clone Wars, μια αξιόλογη σειρά, που για μερικούς ήταν αρκετά καλύτερη των prequels.

Αναλυτικά λοιπόν είδαμε, την επανεμφάνιση του Bail Organa αλλά και του Saw Gerrera, με τον Forest Whitaker να δίνει τη φωνή του στο χαρακτήρα που υποδύθηκε στο Rogue One(και οι Death Troopers από το Rogue One είναι στο τρέιλερ!). Επίσης εμφανίστηκε για πρώτη φορά η μητέρα της Sabine ενώ η νεαρή επαναστάτρια ξεκινά την εκπαίδευσή της στο darksaber, με τον Kanan. Τέλος, είδαμε τη Mon Mothma και την επανάσταση που παίρνει σάρκα και οστά.

Η πιο σημαντική έκπληξη του τρέιλερ, ήταν αυτή της επιστροφής του Δασκάλου Obi Wan Kenobi. Ο λατρεμένος χαρακτήρας(προσωπικά ο αγαπημένος μου σε όλο το γαλαξία), εμφανίστηκε εις διπλούν. Αρχικά, τον είδαμε στο holocron να προειδοποιεί τους εναπομείναντες Jedi (όπως στο Επεισόδιο 3), ενώ στο τέλος, ως γερό- Ben πλέον, έρχεται ξανά αντιμέτωπος με τον Darth Maul, σε ένα rematch, που προσωπικά επιθυμούσα όσο τίποτε. Πολλά και ωραία πράγματα φέτος στο Rebels!

To Star Wars Rebels επιστρέφει το Σάββατο 7 Ιανουαρίου με ένα διπλό επεισόδιο! 

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.