The Worlds Out There, Toplists, Αγαπημένες Σκηνές Μάχης

Αγαπημένες Σκηνές Μάχης #7

Eδώ και αρκετά χρόνια παρατηρούμε μία κυριαρχία των ταινιών δράσης, με τις περισσότερες από αυτές να γίνονται μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες. Κύριο συστατικό μίας τέτοιας ταινίας είναι οι σκηνές μάχης, που αποτελούν τον πυρήνα και την καρδιά αυτού του είδους. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει αποκλειστικά στις ταινίες δράσης, καθώς μία όμορφη σκηνή μάχης μπορεί να ομορφύνει οποιαδήποτε ταινία. Σε αυτή τη σειρά άρθρων θα σας παρουσιάζω αγαπημένες μου σκηνές μάχης, από ταινίες, σειρές και κινούμενα σχέδια και από οποιοδήποτε άλλο μέσο είναι δυνατό, σχολιάζοντας τις επιλογές μου κάθε φορά.

Oberyn Martell vs Gregor Clegane- Game of Thrones Σεζόν 4 Επεισόδιο 8

 Αναμφισβήτητα η μονομαχία εκδίκησης του Oberyn με το «Βουνό» αποτελεί τη συγκλονιστικότερη μονομαχία του Game of Thrones. Με εκπληκτική χορογραφία, σασπένς και μία μνημειώδη ανατροπή στο τέλος, κάθε φορά που την παρακολουθώ γεμίζω εκνευρισμό και περισσότερο. Κλασικό και αγαπημένο Game of Thrones με λίγα λόγια!

300- Η πρώτη μάχη

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι μεγάλος φαν των 300 του Zack Snyder. Το πιο δυνατό κομμάτι της ταινίας όμως, είναι η ιδιαίτερη και σουρεαλιστική απεικόνιση της Μάχης των Θερμοπυλών, με το slow-motion και τις άψογες πολεμικές τέχνες να κυριαρχούν. Μπορεί να μην συγκαταλέγεται στις αγαπημένες μου ταινίες, όμως το έργο του Snyder είχε συγκεκριμένη ταυτότητα η οποία σφυρηλατήθηκε μέσω του εντυπωσιασμού στις μάχες.

Τengen Τoppa Gurren Lagann vs Anti Spiral- TTGL Movie: Lagann-hen  

Το Tengen Toppa Gurren Lagann είναι ένα υπερβολικό anime. Μέσα σε 27 επεισόδια η ιστορία του φτάνει από τα έγκατα της γης, μέχρι την άκρη του διαστήματος, μέσω μίας πληθώρας υπερβολών, ηρωικών πράξεων και κραυγαλέων μονολόγων. Ωστόσο, η τελική μάχη της σειράς ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς πολλά ρομπότ ενώνονται σε μάι τεράστια οντότητα που πολεμάει με μία άλλη ίδιου μεγέθους πετώντας γαλαξίες η μία στην άλλη. Ακούγεται απαίσιο, αλλά το TTGL ή το λατρεύεις ή το μισείς. Δεν υπάρχει μέση οδός.

Αγαπημένες Σκηνές Μάχης #7

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.