Star Wars, The Worlds Out There, Κινηματογράφος, Νέα

Ετοιμάζεται η stand-alone ταινία του Obi-Wan Kenobi!

Ο Obi- Wan Kenobi είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του Star Wars. Είτε ως γέρος Ben Kenobi στην original τριλογία, στην οποία τον υποδύθηκε ο θρυλικός Sir Alec Guiness, είτε ως ο εν ενεργεία Jedi Master, που μας παρουσίασε ο Ewan McGregor στην prequel τριλογία, ο Obi- Wan έχει αγαπηθεί όσο λίγοι χαρακτήρες στην ιστορία του franchise.  Είναι λογικό λοιπόν πως ένας διακαής πόθος των περισσοτέρων θαυμαστών του Star Wars, είναι μία solo ταινία αφιερωμένη στον αγαπημένο ήρωα.
Και η ώρα αυτή  έφτασε!

obi

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η επόμενη stand- alone ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος του Star Wars μετά την solo ταινία του Han Solo, θα επαναφέρει τον θρυλικό Δάσκαλο Jedi στη μεγάλη οθόνη! Στο αποκλειστικό άρθρο του Hollywood Reporter διαβάζουμε πως δεν υπάρχει ακόμα σενάριο, ενώ η Disney βρίσκεται σε αρχικές συζητήσεις με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Stephan Daldry  (Billy Elliot, The Hours), ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Εφόσον δεν υπάρχει σενάριο, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε ποια χρονική περίοδο θα τοποθετείται η ταινία. Η ζωή του Obi- Wan ήταν πολυτάραχη και σίγουρα στην Lucasfilm θα έχουν πολλές ιδέες και πλούσιο backstory για να δουλέψουν. Τέλος, δεν είναι γνωστό αν ο Ewan McGregor θα επιστρέψει στο ρόλο, αν και προσωπικά πιστεύω πως είναι πολύ πιθανό, καθώς ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο να υποδυθεί τον Obi- Wan για άλλη μία φορά.

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.