Esports, Gaming, League of Legends, The Worlds Out There, Κόμικς, Νέα

Το League of Legends γίνεται κόμικ δια χειρός Marvel!

Το κορυφαίο παιχνίδι στον κόσμο (εντάξει esport γιατί έχουμε και το Fortnite), αποκτά επιτέλους τη δική του σειρά κόμικς. Η Marvel, όπως ανακοινώθηκε σήμερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της μεγάλης εταιρίας, συνεργάζεται με την Riot Games για τη μεταφορά της Runettera στον μαγικό κόσμο της ένατης τέχνης.

Ξεκινώντας λοιπόν σε ένα μήνα, στις 19 Δεκεμβρίου, μέσω μηνιαίων graphic novel, τα οποία θα ανεβαίνουν σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, θα έχουμε στα χέρια μας τον Μάιο την πρώτη ολοκληρωμένη ιστορία κόμικ από το League of Legends.

Το κόμικ θα ακολουθεί την ιστορία της Ashe, μίας από τις πρώτες ηρωίδες του παιχνιδιού, καθώς η ίδια θα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ηγεσίας του λαού της, αλλά και τις υπερβολικές απαιτήσεις της μητέρας της και θα φέρει τον τίτλο LEAGUE OF LEGENDS: ASHE: WARMOTHER. Ο συγγραφέας της Riot, Odin Austin Shafer, θα αναλάβει την ιστορία, κάνοντας το ντεμπούτο του στον κόσμο των κόμικ και ο ίδιος, ενώ η Nina Vakueva (υποψήφια για το Russ Manning Most Promising Newcomer Award) θα αναλάβει την εικονογράφηση.

ashe_announce_cover_1

Ο αρχισυντάκτης της Marvel,  C.B. Cebulski, πιστεύει πως ο κόσμος του League of Legends, με την πλούσια ιστορία και την πληθώρα ηρώων, ταιριάζει απίστευτα στον κόσμο των κόμικς, ενώ ο Greg Street (Head of Creative Development στην Riot) δήλωσε πως ήθελαν ο κόσμος να δει την Runettera και όχι απλά να διαβάσει για αυτή. Τέλος, ολοκλήρωσε λέγοντας πως η Marvel με το League of Legends μοιάζουν πολύ, καθώς και οι δύο χαρακτηρίζονται από τους πολλούς χαρακτήρες με σημαντικές και πολυποίκιλες ιστορίες να τους συνοδεύουν.

Το πρώτο κεφάλαιο του LEAGUE OF LEGENDS: ASHE: WARMOTHER αναμένεται στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ το κόμικ θα ολοκληρωθεί στις 19 Μαΐου του 2019.  

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.