DC, Superheroes, The Worlds Out There, Κινηματογράφος, Νέα

Η DC ετοιμάζει ταινία για το origin story του Joker!

Ο Joker είναι, πέρα από κάθε αμφιβολία, ένας από τους πιο εικονικούς και λατρεμένους «κακούς» στην ιστορία των κόμικς  και του κινηματογράφου. Στη μεγάλη οθόνη συγκεκριμένα, τον θρυλικό χαρακτήρα έχουν υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία, τεράστια ονόματα του χώρου του θεάματος, όπως ο Jack Nicholson και ο Heath Ledger, ενώ πρόσφατα είδαμε την τελευταία, σύντομη και διαφορετική οπτική του χαρακτήρα στο πρόσωπο του Jared Leto, στο Suicide Squad.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , έφτασε λοιπόν η ώρα που ο μανιακός  Joker θα αποκτήσει τη δική σου solo ταινία, την σκηνοθεσία της οποίας θα αναλάβει ο Todd Philips (The Hangover). Ο Philips θα αναλάβει και το σενάριο, μαζί  με τον Scott Silver (8 Mile), ενώ το όπως όλα δείχνουν ο παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Martin Scorsese.

joker 1 Director Martin Scorsese arrives at The Royal Premiere of his film Hugo at the Odeon Leicester Square cinema in London November 28, 2011 REUTERS/Olivia Harris (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT ROYALS SOCIETY)

Σύμφωνα με το Rolling Stone, η ταινία αυτή πιθανότατα θα αποτελέσει την αρχή ενός νέου είδους ταινιών για την DC, οι οποίες θα εξερευνούν ανεξάρτητα τις πιο “ιδιαίτερες” ιστορίες των ηρώων της, ενώ θα τοποθετείται χρονικά στη δεκαετία του 80. Ο Jared Leto θα παραμείνει στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, όμως η solo ταινία του Joker θα έχει άλλον πρωταγωνιστή, λογικά κάποιον νεότερο.

Βεβαία, πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι να ολοκληρωθεί η ταινία, η οποία βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια προετοιμασίας. Προσωπικά, περιμένω να μάθω τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Joker, ενώ θέλω να δω άλλη μία φορά τον Leto, σε μία ταινία με καλό σενάριο και αρκετό χρόνο συμμετοχής αυτή τη φορά(ξέρω απωθημένα!).

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.