Marvel, Marvel Cinematic Universe, Superheroes, The Worlds Out There, Κινηματογράφος, Νέα

Μια πρώτη ματιά στην Captain Marvel!

Marvel Studios' CAPTAIN MARVEL Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson)

Η Captain Marvel είναι η μεγάλη επόμενη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, μέχρι το δεύτερο μέρος του Infinity War. Επίσης, η ηρωίδα θα αποτελέσει ίσως το μεγαλύτερο όπλο της ανθρωπότητας εναντίον του Thanos, που έχει αφανίσει τα μισά έμβια όντα του σύμπαντος.

ew-1527_1273787832783832

Οι πρώτες φωτογραφίες της Brie Larson στο ρόλο της ηρωίδας που έρχεται για να στιγματίσει το MCU και να ηγηθεί όλων των χαρακτήρων της Marvel, κυκλοφορήσαν πριν από λίγο στο Entertainment Weekly. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου του 2019, και θα αποτελέσει την πρώτη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel με γυναίκα πρωταγωνίστρια. Χρονικά τοποθετείται στα μέσα των 90s πολύ πριν τα γεγονότα των προηγούμενων ταινιών και θα μας εισάγει στην ιστορία της Carol Danvers, μίας πιλότου που προσπαθεί να καταλάβει τον σκοπό της στη Γη.

Η ηρωίδα χαρακτηρίζεται ως αρκετά γήινη και ευέξαπτη τόσο από την Brie Larson όσο και από την Anna Boden, την πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη στο MCU. Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η Captain Marvel θα έρθει αντιμέτωπη στην ταινία με τους Skrulls, που αποτελούν κλασικούς «κακούς» στις Marvel ιστορίες των κόμικς. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το Entertainment Weekly, για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα για την επόμενη χρονιά, που θα αποτελέσει καταλύτη για το μέλλον του Marvel Cinematic Universe.

Marvel Studios' CAPTAIN MARVEL L to R: Leader of Starforce (Jude Law), Ronan (Lee Pace), Korath (Djimon Hounsou), Att-Lass (Algenis Perez Soto), Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson), Bron-Char (Rune Temte) and Minn-Erva (Gemma Chan) opw-16329_r-2 Marvel Studios' CAPTAIN MARVEL L to R: Director Ryan Fleck, Ben Mendelsohn, and Director Anna Boden on set Marvel Studios' CAPTAIN MARVEL Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson) Marvel Studios' CAPTAIN MARVEL Maria Rambeau (Lashana Lynch) Marvel Studios' CAPTAIN MARVEL Left: Talos (Ben Mendelsohn) Marvel Studios' CAPTAIN MARVEL Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson) Marvel Studios' CAPTAIN MARVEL L to R: Leader of Starforce (Jude Law) and Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson) Marvel Studios' CAPTAIN MARVEL Nick Fury (Samuel L. Jackson)

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.