The Worlds Out There, Tolkien Legendarium, Νέα, Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, Σειρές

Όλα τα νέα για την επερχόμενη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών vol. 1

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο και περισσότερες ειδήσεις βγαίνουν στην επιφάνεια για το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Amazon, το οποίο σκοπεύει να φέρει τη Μέση Γη στη μικρή οθόνη. Η επερχόμενη prequel σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μοιάζει να είναι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό εγχείρημα μέχρι στιγμής (ναι μεγαλύτερο και από το Game of Thrones!), με νούμερα που ζαλίζουν και προβλέψεις που το θέλουν να μένει μαζί μας για αρκετές σεζόν.

maxresdefault-980x620

Σύμφωνα λοιπόν με το Collider και το The Hollywood Reporter, το Amazon φαίνεται να έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ξεκινήσει την παραγωγή της σειράς. Απ’ ότι διαβάζουμε τα δικαιώματα και μόνο κόστισαν 250 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το συνολικό κόστος της σειράς θα υπερβαίνει το μισό δισεκατομμύριο. Το πιο ακραίο είναι πως τα ποσά μόνο ανεβαίνουν από εδώ και περά, αλλά έχουν ένα πολύ σημαντικό λόγο, που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους λάτρεις της Μέσης Γης (εγώ χαίρομαι από τώρα δεν ξέρω για εσάς!).

Το prequel του Άρχοντα του Δαχτυλιδιών ήρθε για να μείνει, γιατί, όπως διαβάζουμε στις δύο παραπάνω σελίδες, το Amazon σκοπεύει να κρατήσει για πολύ καιρό στη ζωή μας αυτό το project. Η μεγάλη εταιρία είχε στο πλάνο να γυριστούν πολλές σεζόν, ενώ έχει ήδη δεσμευτεί για πέντε τουλάχιστον, γεγονός που μπορεί να εκτοξεύσει το συνολικό κόστος της σειράς πολύ πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια!

amazon-logo

Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον νέο για τη σειρά είναι πως ο Peter Jackson, ο σκηνοθέτης που μετέφερε τη Μέση Γη στη μεγάλη οθόνη εις διπλούν, θα συμμετέχει στο project. Αν και δεν είχε λάβει μέρος στη διαμάχη μεταξύ του Netflix και του Amazon, τα οποία κονταροχτυπήθηκαν για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ο δικηγόρος του Peter Jackson, Peter Nelson, φαίνεται να αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ αυτού και της εταιρίας. Έτσι, ο Jackson θα συμμετέχει στην παραγωγή ως εξωτερικός παραγωγός.

Τα νέα για την επερχόμενη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είναι πολλά και θα γίνονται ακόμα περισσότερα όσο περνάει ο καιρός. Το μέγεθος του project είναι τεράστιο και ελπίζω να δούμε ένα αποτέλεσμα ανάλογο του μεγέθους και της ιστορίας του σημαντικότερου ίσως βιβλίου στην ιστορία της φανταστικής λογοτεχνίας. Για οτιδήποτε καινούριο θα προσπαθώ να σας ενημερώνω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με καινούρια άρθρα μέσα από στις σελίδες του Manwe Stories, αλλά και μέσω της facebook σελίδας του blog!

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.