Νέα, Σειρές

Ανανεώθηκαν 7 σειρές του CW

Όλες οι υπερηρωικές, το Supernatural(για μια ακόμη χρονιά) και δύο ακόμα σειρές είχε η λίστα ανανεώσεων, που ανακοίνωσε το CW στη συνέντευξη τύπου της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης.

Έτσι λοιπόν τα, Arrow(6η σεζόν), The Flash(4η σεζόν), Supergirl(3η σεζόν), DC’s Legends of Tomorrow(3η σεζόν), Supernatural(13η σεζόν), Crazy Ex-Girlfriend(3η σεζόν), και Jane the Virgin(4η σεζόν), είναι οι 7 σειρές που σίγουρα θα έχουμε και του χρόνου στις οθόνες μας.

Ο πρόεδρος του CW, Mark Pedowitz δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Τις τελευταίες σεζόν, το CW έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που έχει αποδείξει τη δυναμική του, από τους υπερήρωες της DC, σε κωμωδίες που έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και σε δράματα επιστημονική φαντασίας. Οι γρήγορες ανανεώσεις αυτών των σειρών, επιτρέπουν στους παραγωγούς να σχεδιάσουν και για του χρόνου και μας δίνει μια στέρεα βάση για να χτίσουμε τη νέα σεζόν, με πρωτότυπου σεναρίου σειρές να παρουσιάζονται όλον τον επόμενο χρόνο».  

Άγνωστο παραμένει ακόμα το τι θα συμβεί με τις σειρές(The 100, Originals και iZombie) που συνεχίζονται και  ξεκινούν από το 2017 τα φετινά τους επεισόδια , ενώ για το Vampire Diaries ξέρουμε πως φέτος είναι η τελευταία του χρονιά.

Πηγή: Entertainment Weekly

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.