DC, Superheroes, Κινηματογράφος, Νέα

Αποκαλύφθηκε ο βασικός εχθρός της Wonder Woman!

Η επερχόμενη ταινία της Wonder Woman, θα είναι η πρώτη αυτόνομη ταινία για την θρυλική υπερηρωίδα της DC. Προσωπικά, περιμένω το φιλμ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο από το πρόγραμμα της DC, κυρίως λόγω της μεγαλειώδους εμφάνισης της Gal Gadot στο Batman V Superman: Dawn of Justice.

Οι περισσότεροι comic fans πιστεύω πως περίμεναν έναν συγκεκριμένο villain για την ταινία. Χωρίς εκπλήξεις λοιπόν, το γαλλικό περιοδικό Studio Ciné Live, αποκάλυψε πως ο βασικός εχθρός της Diana θα είναι ο Άρης, ο Θεός του Πολέμου.

Ο Άρης, από το 1940 μέχρι και σήμερα, είναι από τους πιο εικονικούς και κλασσικούς αντιπάλους της Wonder Woman και οι σκοποί του είναι παρόμοιοι με αυτούς στην Ελληνική Μυθολογία. Είναι ο Θεός του Πολέμου, ζητάει τον πόλεμο και θα κάνει τα πάντα για να τον κερδίσει.

Από το Studio Ciné Live, μαθαίνουμε επίσης, πως ο Άρης ζηλεύει την ανθρωπότητα, που είναι δημιούργημα του νεκρού πατέρα του, Δία(τον σκότωσε ο ίδιος). Τέλος, αναφέρεται και ο στόχος του Άρη, που είναι μια μυστική φόρμουλα, για ένα αέριο που μπορεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα.  

Η Wonder Woman έρχεται στις οθόνες μας τον Ιούνιο του 2017.

Σκηνοθεσία: Patty Jenkins

Καστ: Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, Lucy Davis, Lisa Loven Kongsli, Danny Huston, Elena Anaya, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui και David Thewlis.

Trailer:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.