The Worlds Out There

Δύο Χρόνια Manwe Stories!

Πριν από δύο χρόνια και μία ημέρα το πρώτο άρθρο του Manwe Stories κοινοποιήθηκε στο internet και στα κοινωνικά δίκτυα. Μέσα σε αυτή τη διάρκεια έγιναν πολλά, ήρθαν αρκετά εμπόδια, αλλά και πολλές όμορφες στιγμές, που μου θύμισαν –φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά- γιατί αγαπώ αυτό που κάνω και το πόσο σωστή απόφαση πήρα το 2016, να κοινοποιήσω τη δουλειά μου και να μοιραστώ τις σκέψεις μου με το διαδίκτυο.

Για την περσινή χρονιά μπορείτε να διαβάσετε στο αντίστοιχο άρθρο του 2017. Σε γενικές γραμμές, ήταν μία πολύ επιτυχημένη περίοδος, με το Manwe Stories να «μεγαλώνει» απότομα, σε βαθμό που δεν είχα φανταστεί πριν ξεκινήσω το ταξίδι μου στο χώρο του διαδικτύου. Σε αντίθεση, βέβαια, με την πρώτη εκπληκτική χρονιά, φέτος τα πράγματα έγιναν αρκετά δυσκολότερα.

Ο λόγος ήταν η έναρξη της υποχρεωτικής στρατιωτικής μου θητείας. Τον προηγούμενο Νοέμβριο, κατατάχθηκα στην Πολεμική Αεροπορία και, όπως ήταν λογικό, η σελίδα επηρεάστηκε αρκετά από αυτή την αλλαγή. Κατά το μήνα της βασικής εκπαίδευσης το Manwe Stories έμεινε σχετικά ανενεργό. Ωστόσο, αυτό που δεν περίμενα μετά το κέντρο εκπαίδευσης, ήταν η δική μου αδυναμία να επανέλθω σε φυσιολογικούς ρυθμούς και να επαναφέρω το blog στο πρόγραμμα που είχε πριν τον Νοέμβριο.

Η διαδικασία της κατάταξης, η αλλαγή της καθημερινότητας και το «κάψιμο» του πρώτου μήνα στο στρατό, επηρέασαν αρκετά τους συγγραφικούς μου ρυθμούς. Ενδεικτικό είναι πως φέτος δε συμμετείχα σε κανένα συλλογικό έργο, καθώς η δημιουργικότητά μου είχε μειωθεί αισθητά και δε θεωρούσα πως έγραφα με την ίδια δεινότητα και πάθος όπως προηγουμένως. Έτσι, αποφάσισα να πάρω ένα μικρό διάλειμμα από τους διαγωνισμούς διηγημάτων. Όμως, μετά από λίγους μήνες κατάφερα να επανακάμψω και να λειτουργώ, τουλάχιστον, το Manwe Stories όπως παλιά.

manwestories

Και εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς! Παρά την υπολειτουργία της σελίδας για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, συνεχίσατε να στηρίζετε ενεργά το Manwe Stories, ακόμα κι όταν οι κοινοποιήσεις ήταν ελάχιστες. Μετά την επαναφορά στην κανονικότητα, τα μηνύματα που έλαβα μου θύμισαν την ομορφιά της αρθογραφίας, της ανταλλαγής απόψεων και του όμορφου κλίματος που έχει δημιουργηθεί στη facebook σελίδα του blog.  Επεκτείνοντας ένα χόμπι, ένα αγαπημένο χόμπι, το οποίο μοιράστηκα με τον κόσμο, νιώθω πλέον ευγνώμων για την εξέλιξη της σελίδας, το μέχρι τώρα ταξίδι μου στο χώρο του φανταστικού, αλλά και την αγνή απόλαυση που μου δίνει η σχεδόν καθημερινή ενασχόληση με το fantasy blogging.

Το μέλλον της σελίδας ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερο! Έχοντας προσαρμοστεί στη στρατιωτική ζωή, έχω επανέλθει σε μια φυσιλογική ροή κοινοποίησεων και έχω ήδη αναπτύξει κάποιες ιδέες για να εμπλουτίσω τόσο το περιεχόμενο όσο και την ουσία της αλληλεπίδρασης μέσω του Manwe Stories. Κάποιες από αυτές τις ιδέες θα είναι εφικτό να υλοποιηθούν μετά το πέρας της στρατιωτικής μου θητείας (από το φθινόπωρο και έπειτα), ενώ για κάποιες, που αναμένονται πολύ πιο άμεσα, θα ενημερωθείτε σύντομα, καθώς θα ήθελα και τη δική σας γνώμη για αυτές.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη μέχρι στιγμής και μείνετε συντονισμένοι στο Manwe Stories γιατί τα καλύτερα έρχονται!

Όσο για το σύντομο μέλλον, αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε ραντεβού στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για το φεστιβάλ Fantasmagoria. Το Manwe Stories αποτελεί χορηγό επικοινωνίας του φεστιβάλ και θα βρίσκομαι και εγώ στη συμπρωτεύουσα το διήμερο. Αν με δείτε στους χώρους του φεστιβάλ, μη διστάσετε να χαιρετήσετε! Θα είναι χαρά μου και τιμή μου να τα πούμε και από κοντά!

Art:
Time to celebrate!
by ryky
Source: https://ryky.deviantart.com/art/Time-to-celebrate-579082736

 

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.