The Worlds Out There

Ένας Χρόνος Manwe Stories!

Σαν σήμερα, στις 18 Απριλίου του 2016, κοινοποίησα για πρώτη φορά το Manwe Stories μέσω του προσωπικού μου προφίλ στο Facebook και πλέον ήρθε η ώρα του εορτασμού του πρώτου χρόνου ζωής του! Οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο γνωρίσατε τη σελίδα τους τελευταίους μήνες της και πραγματικά έχετε αγκαλιάσει τη δουλειά μου. Ωστόσο, το Manwe Stories ξεκίνησε αρκετούς μήνες πριν, αν και δεν είχε την όψη που έχει σήμερα.

Τον περασμένο Απρίλιο είχα συνειδητοποιήσει πως ήθελα να παλέψω όσο το δυνατόν περισσότερο το συγγραφικό μου έργο. Ήταν κάτι που με γέμιζε, κάτι που μου έδινε ζωή και το έκανα καθημερινά. Ταυτόχρονα όμως, ήθελα να δείξω τα κείμενά μου σε έναν ευρύτερο κύκλο. Φυσικά, οι ανθολογίες στις οποίες συμμετείχα πραγματοποιούσαν αυτή μου την επιθυμία, αλλά όντας παιδί που μεγάλωσε μαζί με το ίντερνετ, η ιδέα του blogging ήταν κάτι που είχε ριζώσει καιρό μέσα μου. Με συνοπτικές διαδικασίες, δίνοντας το πιο «δικό μου» όνομα που μπορούσα να σκεφθώ, ξεκίνησα το απλοϊκό τότε Manwe Stories, μέσω του WordPress.

Στην αρχή, το Manwe Stories περιείχε πληροφορίες για τα εκδομένα διηγήματά μου, το πρώτο κεφάλαιο των Χρονικών του Βάρδου, καθώς και ελάχιστα άρθρα.  Έγραφα κυρίως όποτε είχα όρεξη και οι αναγνώστες μου ήταν κυρίως γνωστοί και φίλοι. Όλα άλλαξαν με τα reviews της 6η σεζόν του Game of Thrones. Η επισκεψιμότητα της σελίδας ανέβηκε με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και η αλληλεπίδραση με τις δημοσιεύσεις ήταν μεγαλύτερη από ποτέ. Και τότε κατάλαβα πόσο πολύ μου αρέσει αυτή η ενασχόληση. Το ίντερνετ είναι ένα μέσο που μπορεί να φέρει κοντά κόσμο με τα ίδια ενδιαφέροντα και αυτή η προοπτική ήταν που με έκανε να δω πιο «σοβαρά» το blogging. Το καλοκαίρι μεταβήκαμε στο νέο domain(manwestories.com) και η σελίδα πήρε την τωρινή της μορφή. Πλέον γράφω σχεδόν καθημερινά, καλύπτω μια ευρεία γκάμα θεμάτων(κριτικές, αφιερώματα, διηγήματα κλπ.) και προσπαθώ συνεχώς να δίνω όσο το δυνατόν καλύτερα κείμενα και άρθρα σε όλους εσάς που με διαβάζετε καθημερινά.  Και το κυριότερο, απολαμβάνω κάθε στιγμή!

Ευχαριστίες
Στον Στέφανο, τον κολλητό που είναι υπεύθυνος για όλο το σχεδιασμό του site.

Στον Cώστα, για τη δημιουργία του λογοτύπου που συνοδεύει το Manwe Stories εδώ και καιρό.
Στον Τηλέμαχο, για τις συμβουλές του για τη χρήση των social media.  
Στην Χριστίνα, τη σύντροφο και προσωπική φιλόλογο μου, που επιμελείται φιλολογικά τα προς έκδοση διηγήματά μου, αλλά ακούει και καθημερινά όλες τις ιδέες που περνούν από το μυαλό μου.
Στην οικογένεια μου που με στηρίζει σε κάθε βήμα.
Σε όλους εσάς που διαβάζετε τα κείμενα μου, τα σχολιάζουμε μαζί, τρελαινόμαστε για ένα νέο τρέιλερ, απογοητευόμαστε από μία κακή νέα ταινία και γενικότερα χανόμαστε στους χώρους του «φανταστικού» με οποιοδήποτε τρόπο.

Υ.Γ.
Λογικά θα έχετε παρατηρήσει τη γενική μεταφορά σε αποχρώσεις του μπλε τόσο στο site, όσο και στο Facebook. Η όλη εναλλαγή αποτελεί ένα φόρο τιμής στα αυθεντικά χρώματα του Manwe Stories, τα οποία και φορούσε τον περασμένο Απρίλιο. Και νομίζω του ταιριάζουν απίστευτα!

 

 

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.